Recruitment

Het success van het werven van top talent wordt bepaald door het goed managen van verwachtingen. Bij de start moet een gedegen profiel bepaald worden van de organisatie en de functie. Cultuur speelt hierbij een grote rol. Joogles luistert, verdiept en analyseert. Hierna word een profiel gemaakt en een aanpak voorgesteld.

Wij benaderen altijd actief en passief zoekende kandidaten. Activeren het netwerk van de eigen organisatie. Maken zeer efficient gebruik van on-line vacature media en technieken. Zoeken in heel Europa, via de bekende platformen.

De selectie van kandidaten vindt plaats op basis van afgesproken criteria (STAR) maar ook zeker op basis van de potentie die een kandidaat heeft. (MBTI)

Wij managen van het gehele selectieproces en werven professionals in de Benelux en Duitsland.

Joogles Emerging Technology

Joogles Platform Technology vindt vaste en tijdelijke oplossingen voor Start-ups, Scale-ups, AWS en Azure technology. De professionals zijn gecertificeerd en hebben relevante ervaring binnen grote en kleine projecten. Worden periodiek getraind in niet alleen hun technische maar ook samenwerkings- en project management vaardigheden.